Aanbod

Gardedans

Gardedans is een ritmische danssport waarbij arm- en beenbewegingen, in combinatie met veel lenigheid, sprongen, grondelementen en acrobatiek, in snel tempo na elkaar worden uitgevoerd. Gardedans is een fysiek veeleisende sport waarvoor een goede conditie, motoriek, lenigheid en lichaamsbeweging van groot belang zijn. Gardedans kun je in de volgende disciplines dansen: solo/paar/groep. Bij DV X-perience kan dit voor de fun beoefend worden of op wedstrijdniveau.

Showdans

Modern

Showmodern is een combinatie van jazzstijlen, streetdance, modern, ballet en aanverwante dansrichtingen. Modern wordt gedanst op moderne muziek met een beat eronder.

Freestyle

Show freestyle is een combinatie van lyrical, contemporary, jazz, modern en ballet. Bij freestyle leg je je gevoel in de dans met enkele acrobatische elementen. 

Fun dance

Fundance is dansen puur voor de fun. Deze groepen nemen geen deel aan de wedstrijden waardoor er op een relaxte manier gedanst kan worden. Bij het dansen in de Fun worden conditie, kracht en lenigheid op peil gehouden.

Benieuwd naar de contributie?